Hangszerbemutató

Különleges, egzotikus hangszereket mutatok be egy óra keretében. Megismerkedhetünk afrikai, tibeti, európai és keleti hangzásvilággal és hangkeltő eszközökkel. Bepillantást nyerhetünk a hangszerek keletkezésének rövid történetébe. Varázslatos hangok kelnek életre, amelyek elrepítenek minket egy izgalmas világba, majd egy közös produkcióval mi is részesei lehetünk a hangok életre keltésének! Hangszersimogató is egyben a hangszerbemutató, mert a legtöbb instrumentum kipróbálható! Magunk is megérezhetjük azt a csodálatos érzést, amit a zene jelent!

  • Leginkább ölben tartva használják az ütőhangszert. Állványon zengőbb hangot ad, és kényelmesebb a játék.

  • Ütők helyett elsősorban a kezekkel és az ujjakkal szokták ütni, ezért általában puhább és melegebb a hangzása a Steel Drum.

  • Hangja a megszólaltatás módjától függően hárfára, harangra vagy Steel Drum emlékeztet.

Lepje meg gyermekét, szeretteit egyéni hangszerbemutatóval! Születésnapokra, egyéb rendezvényekre házhoz is megyek! Hangszerkészítés! Egyszerűbb shakereket, csörgőket együtt el is készíthetünk a gyerekekkel. Előadás formájában akár színpadon,  tanteremben tetszés szerinti hangszerekkel, vagy standként egy rendezvényre települve hosszabb időre is.

Szeretettel várom megkeresését!